logo

Iver naselje – Sesvetski Kraljevec

Iver leži u suburbanoj istočnoj zoni grada Zagreba. Prometno je dobro povezan s centrom grada, kako cestovnim tako i željezničkim putem. Automobilom se stiže za 5 minuta do obilaznice koja najlakše i najbrže povezuje sa svim ulaznim točkama grada.

Naselje Iver

Još uvijek dovoljno blizu grada, a opet daleko od buke i gužve, u zelenilu blizu šume, sa svime što nam je potrebno da bismo jednostavno i lako živjeli.

Na istoku Zagreba, u Sesvetskom Kraljevcu, smjestilo se naselje Iver. Mali grad s 25 zgrada koji u svom okruženju ima sve sadržaje za dnevne životne potrebe koji će pojednostaviti vaš život i uštedjeti dragocjeno vrijeme obiteljima, ali i mladima koji započinju samostalan život. Trenutno je izgrađeno 16 zgrada (faza I.), dok je 9 zgrada u izgradnji. Stanovi od jednosobnih do četverosobnih, kvadrature od 31 m2 do 95 m2 sa maksimalnom iskoristivošću prostora kvalitetne gradnje i opreme. Moderan dizajn i organizacija prostora: NOVA ŠKOLA, VRTIĆ, BAZEN, SPORTSKI TERENI, ŠPORTSKA DVORANA, AMBULANTA, LJEKARNA, TRGOVINA i mnogi drugi sadržaji u sastavu urbanog naselja Iver pojednostaviti će život i uštedjeti dragocjeno vrijeme obiteljima, ali i mladima koji započinju samostalan život. Cijelo naselje okruženo je je biciklističkim i rolerskim stazama, dok prometnice unutar naselja osiguravaju lagan i jednostavan promet kroz naselje te brzu fluktuaciju u poslovnoj zoni, pritom ne ugrožavajući bezbrižno kretanje pješaka, djece u igri, rolera i biciklista.

LOKACIJA NASELJA

Iver leži u suburbanoj zoni grada Zagreba. Prometno je dobro povezan s centrom grada, kako cestovnim tako i željezničkim putem. Vlak prolazi vrlo blizu južnog dijela naselja, najbliže stajalište udaljeno je 200 m, ZET, tako da žitelji Ivera do samog središta Zagreba putuju samo petnaestak minuta. Automobilom se stiže za 5 min do obilaznice koja najlakše i najbrže povezuje sa svim ulaznim točkama grada.

Investitor naselja Iver II. je poduzeće Elez d.o.o. osnovano 1992. godine.

PRODAJA STANOVA IVER:
+3851 2022 700
+3851 2022 704
+38591 2348 781
marketing@elez.hr
iver@elez.hr
www.elez.hr
URED CENTAR ELEZ
Dugoselska 33a
10 361 Sesvetski Kraljevec – Zagreb