logo

Iver naselje – Sesvetski Kraljevec

Iver leži u suburbanoj istočnoj zoni grada Zagreba. Prometno je dobro povezan s centrom grada, kako cestovnim tako i željezničkim putem. Automobilom se stiže za 5 minuta do obilaznice koja najlakše i najbrže povezuje sa svim ulaznim točkama grada.

Naselje Iver

Još uvijek dovoljno blizu grada, a opet daleko od buke i gužve, u zelenilu blizu šume, sa svime što nam je potrebno da bismo jednostavno i lako živjeli.

Na istoku Zagreba, u Sesvetskom Kraljevcu, smjestilo se naselje Iver. Mali grad s 25 zgrada koji u svom okruženju ima sve sadržaje za dnevne životne potrebe koji će pojednostaviti vaš život i uštedjeti dragocjeno vrijeme obiteljima, ali i mladima koji započinju samostalan život. Trenutno je izgrađeno 14 zgrada (faza I.), dok je 11 zgrada u izgradnji (6 zgrada izgrađeno i prodano, 5 zgrada u izgradnji i prodaji). Stanovi od jednosobnih do četverosobnih, kvadrature od 31 m2 do 95 m2 sa maksimalnom iskoristivošću prostora kvalitetne gradnje i opreme. Moderan dizajn i organizacija prostora: NOVA ŠKOLA, VRTIĆ, BAZEN, SPORTSKI TERENI, ŠPORTSKA DVORANA, AMBULANTA, LJEKARNA, TRGOVINA i mnogi drugi sadržaji u sastavu urbanog naselja Iver pojednostaviti će život i uštedjeti dragocjeno vrijeme obiteljima, ali i mladima koji započinju samostalan život. Cijelo naselje okruženo je je biciklističkim i rolerskim stazama, dok prometnice unutar naselja osiguravaju lagan i jednostavan promet kroz naselje te brzu fluktuaciju u poslovnoj zoni, pritom ne ugrožavajući bezbrižno kretanje pješaka, djece u igri, rolera i biciklista.

LOKACIJA NASELJA

Iver leži u suburbanoj zoni grada Zagreba. Prometno je dobro povezan s centrom grada, kako cestovnim tako i željezničkim putem. Žitelji Ivera do samog središta Zagreba putuju samo petnaestak minuta. U naselju se nalazi stajalište ZET-a, dok vlak prolazi vrlo blizu južnog dijela naselja. Automobilom se stiže za 5 min do obilaznice koja najlakše i najbrže povezuje sa svim ulaznim točkama grada.

Investitor naselja Iver II. je poduzeće Elez d.o.o. osnovano 1992. godine.

PRODAJA STANOVA IVER:
+3851 2022 700
+3851 2022 704
+38591 2348 781
marketing@elez.hr
iver@elez.hr
www.elez.hr
URED CENTAR ELEZ
Dugoselska cesta 33a
10 361 Sesvetski Kraljevec – Zagreb